Crna udovica

U ovo, današnje, vreme žene teže da budu ravnopravne sa muškarcima, da dele iste obaveze, da rade, privređuju, a ujedno da imaju i porodicu.  Sve to, nagomilane obaveze, stvaraju stres. Opšte poznato je da stres utiče na želju za sexom, te opada libido. Vagina ne može postati vlažna, a sve to remeti normalan seksualni život. Time se, ozbiljno, može ugroziti brak ili veza. Danas predstavljamo rešenje za Vaše probleme, veličanstvene kapi za žene… Poklonite se Crnoj udovici.

 Šta je Crna udovica i čemu je namenjena?

Crna udovica je preparat za žene, ujedno i najveći konkurent preparatu Španska mušica. Dolazi u vidu tečnosti, koje su spravljene na potpuno biljnoj bazi. Unutar jedne flašice Crne udovice ima dovoljno tečnosti za 2 upotrebe. Namenjena je povećanju libida kod žena i pojačanju hormona što obezbeđuje vlažniju vaginu.

Način primene i doziranje Crne udovice

Crna udovica se nalazi u vidu tečnosti, koju je potrebno popiti. Najjači efekat se dobija ukoliko se pije na gladan želudac, neposredno pred seksualni odnos. No, nije nužno popiti je na gladan želudac, njeno dejstvo ne remeti ni hrana, a ni piće. Crna udovica nema nikakav ukus, niti miris, a ni boju, te možete da je kombinujete sa bilo kojim pićem. Iako je tako blagog sastava i neprimetna u piću, ne bi trebalo da je dajete svojoj partnerki bez njenog dopuštenja.

Pije se pola flašice odjednom, i to samo jedna doza dnevno.

Dejstvo Crne udovice

Crna udovica deluje na ženske hormone, čime obezbeđuje vlažniju vaginu i pojačanu želju za seksom. Uz seksualnu stimulaciju dejstvo Crne udovica postaje minimum 3 puta jače. Da bi Crna udovica delovala potrebno je da bude popijena minimum 30 minuta  pre planiranog seksualnog odnosa. Njeno dejstvo trajaće i do, veličanstvenih, 12 sati, te ne bi trebalo da dajete više od propisane doze.  Vaša partnerka će poludeti od želje za Vama i za seksualnim odnosom.

Sastav Crne udovice

Kao što smo već pomenuli, Crna udovica je potpuno prirodni preparat koji je sačinjen od supstance koja se zove Ginko biloga Gengsen.

Ginko biloga Gengsen je poznat po svojoj brzoj apsorbciji, ne stvara zavisnost i ne može negativno uticati na organizam žene.

Ukoliko ste nekada ispoljili alergiju na pomenuti sastojak, kroz neki preparat, ne smete koristiti Crnu udovicu bez saveta sa stručnim licem.

Moguće nus pojave prilikom korišćenja Crne udovice

U svojoj dugoj tradiciji Crna udovica ne beželi neke veće nus pojave, međutim mogu se javiti:

 • Blaga vrtoglavica
 • Zamućenost vida
 • Osip
 • Neki vidovi alergijskih reakcija
 • Potpuni ili delimični izostanak dejstva preparata

Ukoliko doživite bilo koju nus pojavu, neophodno je da odmah prekinete sa uzimanjem preparata i da se obratite za stručnu pomoć.

Mere opreza prilikom korišćenja Crne udovice

Kako bi lek imao najpravilnije dejstvo, potrebno je da se držite propisanih mera opreza:

 • Crna udovica je namenjena samo ženama, na muškarce neće imati dejstvo.
 • Preparat je namenjen osobama iznad 18 godina, ukoliko dete popije Crnu udovicu odmah se obratiti za stručnu pomoć i sa sobom poneti uputstvo za korišćenje preparata.
 • Dnevna doza se ne sme prekoračiti.
 • Kod starijih žena perod za koji deluje lek može duže trajati.
 • Pre upotrebe pogledati uputstvo za korišćenje i rok trajanja.
 • Trudnice, dojilje i porodilje ne smeju koristiti tečnost Crna udovica.

Način čuvanja Crne udovice

Crna udovica se ne sme izlagati prevelikom izvoru toplote, ali tečnost se ne sme ni zamrzavati. Nije dozvoljeno presipanje tečnosti iz originalnog pakovanje, jer se time može izgubiti dejstvo. Najbolja temperatura za čuvanje Crne udovice je od 5 do 25 stepeni Celzijusa.

Gde kupiti Crnu udovicu?

Crnu udovicu možete, bezbedno, poručiti sa našeg sajta, pozivom na broj ili SMS porukom. Takođe, dostupni smo i na E- Mail, a šaljemo preparat širom Srbije.

Vaša strast je naš užitak!

 

 

Објављено
Категоризовано као potencija