CX Glide lubrikant

Koliko puta Vam je zasmetao bol pri analnom seksu? Koliko puta ste bili u potrazi za nečim što će Vam olakšati sam čin seksualnog odnosa? Po prvi put ste na pravom mestu, imamo rešenje za Vas! No, ovo nije samo rešenje za bol, imamo preparat kojim ćete doživeti orgazam za orgazmom. Pred Vama je veličanstveni lubrikant CX Glide, a nešto više o njemu pričaćemo u narednim redovima.

Šta je CX Glide lubrikant i čemu je namenjen?

CX Glide lubrikant je poseban preparat, jedinstven među lubrikantima, koji je namenjen i muškarcima i ženama. Postoje dve vrste CX Glide lubrikanta; jedna vrsta je namenjena ženama i služi pri sužavanju vagine, čime pospešuje nadražaje, a orgazme intezivnijim, takođe, povećaće i nivo vlažnosti vagine. Druga vrsta namenjena je svim ljudima koji uživaju u analnom seksu, služe za opuštanje mišića analnog otvora, ali i da  analni otvor dobije svoju vlažnost, čime će postati odnos bezbolniji.

Način primene, doziranje i dejstvo CX Glide lubrikanta

CX Glide lubrikant se jednostavno koristi, staviti nekoliko kapljica na ruke, a zatim utrljati na polni organ. Najbolje je duže masirati, kako bi se stvorilo  više nadržaja. Pri analnom seksualnom odnosu lubrikant se nanosi na penis. Ukoliko koristite zaštitu, u vidu kondoma, potrebno je da namažete lubrikant preko zaštite. Ukoliko ste planirali oralni seks, temeljno isperite svoj polni organ pre upražnjavanja oralnog seksa. Dejstvo CX Glide lubrikanta se primećuje već nakon par minuta od nanošenja, a nema precizno određeno koliko će dejstvo trajati. U principu, dejstvo traje onoliko koliko Vi želite da traje. Potpuno dejstvo se postiže samo uz seksualnu stimulaciju. Iako je lubrikant prirodan, ne predlaže se korišćenje više od dva puta dnevno.

Vodite računa, jer iako je bezbojan, CX Glide lubrikant je izuzetno masan, te može time ostaviti trajne tragove na Vašoj odeći, koji se ne mogu oprati.

Alkohol, opijati i hrana ne mogu značajnije uticati na dejstvo lubrikanta, te se možete maksimalno opustiti.

Sastav CX Glide lubrikanta

CX Glide lubrikant spada u prirodne preparate, ali se kotira u kategoriju silikonskih lubrikanata. Sačinjen je od ekstrakata dve biljke: Guarane i Gingembe. Ovaj sastav ne može ošteti Vaš organizam, niti uticati na opšte zdravstveni stanje organizma.

Mere opreza prilikom korišćenja CX Glide lubrikanta

Da bi se smanjile moguće nus pojave i da bi lubrikant imao potpuno dejstvo, onakvo kakvo je opisano, neophodno je da se pridržavate određenih mera opreza:

  • CX Glide lubrikant je namenjen za spoljašnju upotrebu i strogo je zabranjeno njegovo gutanje, ukoliko, ipak, do gutanja dođe, obratite se za stručnu pomoć u najbližu medicinsku ustanovu.
  • Lubrikant je namenjen osobama iznad 18 godina, ukoliko dospe u kontakt sa dečijom kožom temeljno isperite, po potrebi se obratite za stručnu pomoć.
  • Ukoliko ste nekad ispoljili alergiju na slične preparate, pre upotrebe se obratite lekaru.
  • Ukoliko ste alergični na neki od sastojaka lubrikanta, ne koristite ga!
  • Pre upotrebe pogledati rok trajanja.
  • Ukoliko imate ranice na polnom organu, ne koristite lubrikant!

Moguće nus pojave prilikom korišćenja CX Glide lubrikanta

Postoji nekoliko nus pojava koje se mogu javiti, ukoliko neku od njih primetite, prestanite sa korišćenjem lubrikanta:

  • Svrab na polnom organu
  • Osip
  • Crvenilo
  • Peckanje na polnom organu

Kako se čuva CX Glide lubrikant?

CX Glide lubrikant se čuva, isključivo, u originalnom pakovanju i ne sme se presipati u druga pakovanja. Idealna temperature za čuvanje lubrikanta je od 5 do 20 stepeni Celzijusa. Ne sme se izlagati jakoj sunčevoj svetlosti. Čuvati van domašaja dece.

Gde kupiti CX Glide lubrikant?

CX Glide lubrikant možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili SMS porukom.

Radujemo se Vašem uživanju!

Објављено
Категоризовано као potencija