Macun gel

Svima se može dogoditi problem sa smanjenim libidom, sa izostankom erekcije ili preranom ejakulacijom. Ti problemi nisu strašni ukoliko se dogode samo povremno, usled nekog umora ili stresa, ali ukoliko se stalno ponavljaju, vreme je za neki preparat za potenciju. Za Vas mi uvek izvlačimo najbolje, tako je pred nama veličanstveni Macun gel za potenciju. Nešto više o njegovim svojstvima pisaćemo u narednim redovima.

Šta je Macun gel i čemu je namenjen?

Macun gel je inovativni proizvod, koji je namenjen muškarcima. Koristi se kada se primete prvi simptomi otežane erekcije, potpunog izostanka erekcije ili preprane ejakulacije. Takođe, može pomoći i kod smanjenog libida. Nije nužno koristiti preparat samo ukoliko imate problem, već možete da ga koristite i ukoliko želite da unesete neko osveženje u Vaš krevet.

Doziranje Macun gela

Stručnjaci su o svemu mislili kada su proizvodili ovaj preparat, te on dolazi sa dozerom. Iz dozera je potrebno istisnuti nekoliko kapljica gela, na dlanove. U proseku između 5 i 6 kapi gela, zatim nežno utrljati na Vaš penis. Koristiti ga, isključivo, jednom dnevno. Nakon tri dana korišćenja povećati dozu na 8 do 10 kapi. Nakon 15 dana od prvog uzimanja gela, prekinuti sa korišćenjem na tri dana, a zatim krenuti opet.

Macun gel ne ostavlja tragove na odeći, te bez brige možete da ga upotrebljavate. Ukoliko planirate oralni sex, neophodno je da temljeno isperete preparat sa Vašeg polnog organa.

Dejstvo Macun gela

Macun gel je potrebno utrljivati u penis dok se skroz ne osuši, a njegovo dejstvo kreće odmah i može trajati i do 24 sata. Smatra se izuzetno jakim preparatom, sa izuzetno dugim dejstvom.

Da bi se postigao potpuni efekat, neophodna je makar minimalna seksualna stimulacija, jer Macun gel nije iz reda afrodizijaka.

Sastav Macun gela

Macun gel je potpuno prirodan preparat, odobren od strane urologa i dermatologa, širom sveta. Pravljen je isključivo od organskih ekstrakata biljaka, te spada u red biljnih preparata.

Mere opreza prilikom korišćenja Macun gela

Radi Vaše bezbednosti i bezbednosti Vaše partnerke, potrebno je da se pridržavate nekih mera opreza:

  • Preparat je namenjen muškarcima, na ženama neće imati dejstvo.
  • Macun gel je namenjen za osobe starije od 18 godina, ukoliko dete upotrebi preparat otići u najbližu medicinsku ustanovu i sa sobom poneti uputstvo na kome piše sastav.
  • Macun gel je namenjen za spoljnu upotrebu. Maže se samo na penis i izbegavati kontakte sa ostalim delovima tela, naročito sa očima. Ukoliko ga progutate ili dospe u oči, obratite se lekaru, za stručnu medicinsku pomoć.
  • Preparat se može koristiti uz alkohol.
  • Ukoliko imate kondilome ili bilo kakve ranice po tkivu okolo penisa ili na penisu, ne koristite gel bez odobrenja urologa.
  • Ukoliko je Vaša partnerka dojilja, trudnica ili porodilja, izbegavajte upotrebu gela ili temljeno isperite penis pre odnosa.
  • Pre upotrebe pogledati rok trajanja gela.

Moguće nus pojave

Nisu zabeležene neke nus pojave kod korišćenja Macun gela. Ukoliko Vam se desi nešto što nije očekivano i nije navedeno u odeljku o tome čemu služi gel, prekinite sa upotrebom i obratite se urologu.

 Način čuvanja Macun gela

Macun gel čuvati na temperaturi iznad 5 i ispod 20 stepeni Celzijusa, u originalnoj kutiji, daleko od sunčeve svetlosti. Gel se ne sme zamrzavati. Čuvati van domašaja dece.

Gde kupiti Macun gel?

Macun gel možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj telefona ili slanjem SMS poruke.

Vaša strast je i naš užitak!

Објављено
Категоризовано као potencija