Macun Intimo V lubrikant

Danas, pred Vama, imamo idealan preparat i za muškarce i za žene. Ukoliko želite da unesete Više zadovoljstva u Vaš seksualni život i probate nešto novo, pred Vama je jedan specijalni preparat namenjen pospešenju užitka, ali i eliminaciji eventualnog bola, koji nastaje prilikom seksualnog odnosa.

Pred nama je Macun Intimo V lubrikant.

O njegovim svojstvima govorićemo u narednim redovima.

Šta je Macun Intimo V lubrikant?

Macun Intimo V lubrikant je inovativni proizvod za žene i muškarce. Prevenstveno, njegova namena je posvećena ženama. Kako bi vaginu učinio  vlažnijom, a seksualni odnos bezbolnijim. Takođe, masan je i može se koristiti i za analni seks, ukoliko je analni seks u opsegu Vašeg interesovanja.

Način primene  i doziranje Macun Intimo V lubrikanta

Način primene Macun Intimo V lubrikanta zavisi od toga na koje mesto želite da ga primenite. Postoje dve mogućnosti za primenu lubrikanta. Ukoliko planirate da nanesete na vaginu, možete, prema subjektivnom osećaju, nekoliko kapi, naneti na zidove vagine. Druga mogućnost je nanošenje lubrikanta na penis Vašeg partnera. Ukoliko planirate analni seks lubrikant je poželjno nanositi, isključivo, na polni organ Vašeg partnera. Ne postoji limit pri korišćenju Macun Intimo V lubrikanta, niti neka precizna doza. Možete ga koristiti u neograničenoj količlini, prema subjektivnom osećaju. No, uprkos tome što nemate određenu količinu, ne trebate preterivati, kao ni sa čim u životu. Hrana i alkohol ne remete dejstvo Macun Intimo V lubrikanta.

Dejstvo Macun Intimo V lubrikanta

Macun Intimo V lubrikant deluje odmah nakon nanošenja, te njegovo dejstvo traje onoliko koliko traje Vaš seksualni odnos. Takođe, da biste postigli potpuno dejstvo neophodno je da imate makar minimalnu seksualnu stimulaciju.

Uz lubrikant možete koristiti i sve vrste zaštite tokom seksualnog odnosa.

Radi potpunog uživanja i predigri, imajte u vidu da Macun Intimo V lubrikant ima jako slab miris i skoro nikakav ukus, te neće remetiti ni oralni seks.  Ne ostavlja ni tragove na odeći.

Uz korišćenje vode ili pljuvačke, njegovo dejstvo će se pojačati.

Sastav Macun Intimo V lubrikanta

Macun Intimo V lubrikant je iz roda prirodnih lubrikanata, koji spada u podvrstu vodenih preparata. No, kako biste izbegli moguće alergijske reakcije, potrebno je da pročitate i njegov sastav:

– Aqua
– Glycerin
– Aloe barbadensis leaf juice
– Xanthan gum
– Hydroxy-ethylcellulose
– Allantoin
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

Mere opreza prilikom korišćenja Macun Intimo V lubrikanta

Kao i za svaki proizvod, tako i za ovaj, morate pratiti neke smernice, kako ne bi došlo do pojave neželjenih dejstava. Te mere su:

  • Osobe mlađe od 18 godina ne smeju koristiti lubrikant, ukoliko ipak do toga dođe, potrebno je obratiti se u najbližu medicinsku ustanovu, a sa sobom poneti uputstvo na kome piše sastav lubrikanta.
  • Macun Intimo V lubrikant se ne sme gutati.
  • Držati dalje od domašaja dece.
  • Nikako koristiti u predelu očne regije.
  • Ako ste alergični na neki od sastojaka, ne koristite lubrikant.
  • Trudnice i dojilje ne smeju uzimati preparat bez odobrenja svog ginekologa.
  • Pre upotrebe pogledati rok trajanja.
  • Macun Intimo V lubrikant nije lek i ne može menjati dejstvo drugih lekova.

Moguće nus pojave prilikom korišćenja Macun Intimo V lubrikanta

Nisu zabeležene neke određene nus pojave, ali ukoliko doživite nešto što nije predviđeno u dejstva lubrikanta, prekinite sa korišćenjem preparata.

Način čuvanja Macun Intimo V lubrikanta

Macun Intimo V lubrikant se mora čuvati u originalnom pakovanju, zabranjeno je njegovo presipanje u druge posude. Čuvati van domašaja dece, izvan izvora prejake toplote ili zamrzavanja. Nakon insteka roka trajanja preparat baciti ili uništiti.

Gde kupiti Macun Intimo V lubrikant?

Macun Intimo V lubrikant možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili SMS porukom. Takođe, dostupni smo i na elektronsku poštu. Preparat šaljemo na teritoriji cele Srbije.

Uvek tu za Vaš užitak!

Објављено
Категоризовано као potencija