Macun sprej

Ukoliko Vas muče problemi sa potencijom i noću sanjate da Vas je partnerka ostavila zbog tih problema, a muka Vam je od raznoraznih tableta, na pravom ste mestu. Predstavljamo Vam izvanredni i vanvremenski preparat koji se zove Macun sprej. Potrudićemo se, da kroz naredne redove, ispričamo zašto bi baš on trebao biti Vaš broj jedan na spisku obaveznih stvari.

Šta je Macun sprej za potenciju i čemu je namenjen?

Macun sprej za potenciju je inovativni proizvod, namenjen muškarcima. Pomaže pri smanjenju erektilne disfunkcije, ali, sada ćete se iznenaditi, namenjen je i povećanju Vašeg polnog organa. Kako ne dospeva u krvotok, smatra se jedinstvenim preparatom ove svrhe.

Način upotrebe i doziranje Macun spreja

Macun sprej dolazi u flašici, poput parfema, potrebno je nekoliko puta naprskati na Vaš penis i nežno masirati dok se sprej ne osuši. Predlaže se da se naprska između 5 i 10 mlazeva spreja. Potrebno je koristiti sprej 20 minuta pre planiranog odnosa, ali dejstvo počinje već nakon 5 minuta. Možete ga koristiti nekoliko puta u toku dana, ali ne treba preterivati, kao što ne treba preterivati ni sa čim. Pre odnosa nije nužno isprati sprej, jer on neće imati posledice po vaginu Vaše partnerke, takođe, on ima svoj miris i ukus, ali i miris i ukus nestaju posle 10- ak minuta od nanošenja, te možete upražnjavati i oralni seks, bez ispiranja ili uz korišćenje vlažnih maramica.

Dejstvo Macun spreja

Dejstvo Macun spreja za potenciju je vrlo jednostavno, on utiče na erektilnu disfunkciju, čineći erekciju jačom, a ejakulaciju odloženom. Takođe, utiče i na povećanje polnog organa. Napominjemo, onoliko koliko polni organ poraste od spreja, ta veličina će biti dostupna samo u trajanju dejstva spreja, nakon toga Vaš penis će biti isti kao pre korišćenja spreja. Ukoliko sprej koristiti u kontinuitetu postoji verovatnoća da će Vaš polni organ ostati trajno povećan.

Dejstvo Macun spreja može trajati pola dana, ali i čitav dan, u zavisnosti od organizma čoveka i njegove starosne dobi.

Potpuno dejstvo Macun spreja postiže se samo uz seksulanu stimulaciju, makar i minimalnu.

Sastav Macun spreja

Macun sprej za potenciju spada u prirodne preparate, sačinjene od pažljivo biranih sastojaka, ali kako bi sprečili nus pojave ili moguće alergijske reakcije, neophodno je da pročitate sastav:

– Aqua
– Prunus amygdalus dulcis oil
– Polysorbate 20
– Glycerin
– Dimethicone
– Propylene glycol
– Octimum basilicum (Basil) oil
– Mentha arvensis leaf oil
– Caspicum annuum extract
– Eugenia caryophylus (clove) flower oil
– Phenoxyethanol
– Ethylhexylglycerin

 

Mere opreza prilikom korišćenja Macun spreja

Postoji nekoliko mera opreza kojih se treba pridržavati, kako bi dejstvo bilo potpuno i kako ne bi bilo nus pojava:

  • Macun sprej je namenjen muškarcima, na ženski organizam neće imati efekta.
  • Sprej ne smeju koristiti osobe mlađe od 18 godina. Ukoliko dete upotrebi sprej potražiti pomoć stručnih lica.
  • Pre upotrebe pročitati sastav spreja, ukoliko ste alergični na neki od sastojaka ili sumnjate na alergiju, nemojte koristiti sprej bez odobrenja lekara.
  • Sprej se koristi samo na penisu, ne prskati ga na okolna tkiva. Ukoliko dođe u kontakt sa očima, hitno isperite i obratite se lekaru za pomoć.
  • Ukoliko je Vaša partnerka trudnica, porodilja ili dojilja, nemojte imati odnos dok prethodno ne isperete sprej.
  • Ukoliko bolujete od HPV virusa ili imate deformitet penisa, sprej nije preporučljiv.
  • Poželjno je pre upotrebe promućkati flašicu.

Moguće nus pojave

Za Macun sprej za potenciju nisu zabeležene nus pojave, ukoliko Vi budete prvi prekinite sa uzimanjem spreja i obratite se za stručnu pomoć.

Način čuvanja Macun spreja

Macun sprej se mora čuvati u originalnoj kutiji i ne sme se presipati. Idealna temperature za čuvanje spreja je od 5 do 25 stepeni Celzijusa. Ne sme se izlagati jakoj sunčevoj svetlosti. Do isteka roka čuvati van domašaja dece.

Gde kupiti Macun sprej?

Macun sprej možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili E- Mailom.

Jedva čekamo da čujemo Vaše utiske!

Објављено
Категоризовано као potencija