Šta sipati ženi u piće da se napali?

Boli me glava!“

„Umorna sam!“

„Ostavi me na miru!“

„Nije mi do toga!“

„Boli me stomak!

Koliko puta u toku nedelje čujete ove rečnice? Da li Vam one govore o tome da je Vaša partnerka izgubila volju za seksualnim odnosom? Ovakvi problemi, sa smanjenim libidom kod žena, mogu prouzrokovati razvod braka ili krah duge emotivne veze. Možete čak i posumnjati da Vas partnerka vara. Ukoliko ste se suočili sa ovim ili sličnim problemima, mi smo za Vas spremili nekoliko rešenja, u delu koji govori o tome šta treba nasuti ženi u piće i koji su to stimulansi najbolji za ženski organizam.

Šta su to stimulansi?

Stimulansi za žene su specijalni preparati namenjeni da se zidovi vagine suze i špstanu više prokrvljeni, ali i da se, pomoću hormona, poveća libido kod žena. Zavisno od vrste stimulansa dobićete ono što želite. Stimulansi za žene su, uglavnom, prirodni preparati, koji ne mogu ugroziti, značajnije, ženino zdravlje.

Najpoznatiji stimulansi za žene da se napali su:

  • Crna udovica
  • Spanish fly (Španska mušica)
  • ByDynamic

No, pre nego što se na bilo koji odlučite, neophodno je da o njima znate nešto više, a to je ono što je naš cilj- da Vam prenesemo naše znanje.

Nešto više o Španskoj mušici

Španska mušica  je najpoznatiji preparat za žene, od davnina poznat i jedan je od prvih preparata za podizanje libida kod žena, koji se pojavio na našem tržištu.

Španska mušica ili Spanish fly su kapi, koje dolaze u kesicama. Potpuno su prirodne, a u osnovi kapi se nalazi sastojak koji se zove Gvanozin monofosfat. Predložena dnevna doza je 20 kapi, odnosno jedna kesica.

Moguće ih je mešati sa alkoholom ili bilo kojim pićem, jer nemaju ni boju, ni miris, ni ukus, te će tako ostati neprimetne.

Strogo vodite računa ukoliko Vam je partnerka u periodu dojenja, porodilja ili trudnica, jer se u tim periodima kapi ne smeju koristiti.

Deluju već nakon nekoliko minuta, te ih je potrebno popiti neposredno pred planirani seksualni odnos.

U slulaju glavobolje ili mučnine, kao i sličnih nus pojava, moraćete partnerku upozoriti i zajedno zatražiti stručnu pomoć.

Nešto više o Crnoj udovici

Crna udovica se nalazi u vidu tečnosti, koja dolazi u flašici, i spada u red najjačih stimulansa koji postoje na tržištu.

Predložena dnevna doza, koja se ne sme prekoračiti, je pola flašice. S toga, obavezno je čuvajte u originalnom pakovanju.

Dozvoljeno je mešanje sa alkoholom i drugim pićima, a pogodne su zato što nemaju boju, miris i ukus, te će se lako sjediniti, neprimetno, sa drugim pićem.

Nešto više o ByDynamic stimulansu

ByDynamic je, takođe, jak stimulans, koji dolazi u vidu kapsula. Preporučena dnevna doza je jedna kapsula dnevno.

ByDynamic je lako rastvorljiv u vodi, te možete rastaviti kapsulu na dva dela i sadržaj kapsule nasuti ženi u piće.

Deluje već nakon par minuta, te je poželjno koristiti ga neposredno pred planirani seksulani odnos.

Mere opreza prilikom korišćenja stimulansa

Da bi sve prošlo u najboljem redu, potrebno je da se pridržavate propisanih mera opreza, a one glase:

  • Stimulansi su namenjeni ženama starijim od 18 godina, ukoliko je Vaša partnerka mlađa od te dobi, ne koristiti stimulanse. Ukoliko ipak dođe do upotrebe obratiti se lekaru za pomoć.
  • Iako deluju bezazleno, stimulansi su ozbiljni preparati i ipak je poželjno pitati ženu da li želi da ga upotrebi.
  • Ukoliko dođe do nus pojave, obratite se za stručnu pomoć.

Kako se čuvaju stimulansi?

Stimulansi se ne smeju lediti, ali ni izlagati jakoj sunčevoj svetlosti. Idealna temperatura za čuvanje stimulansa je od 5 do 25 stepeni Celzijusa.  Najbolje je stimulanse čuvati u originalnom pakovanju, daleko od domašaja dece.

Gde kupiti stimulanse za ženu?

Sve, gore navedene, stimulanse možete poručiti na našem sajtu, pozivom na broj ili SMS porukom, kao i putem E- Maila.

Poštujte privatnost partnerke, pitajte je želi li upotrebiti stimulans!

 

Објављено
Категоризовано као potencija