Veličina penisa

Da li ste nekad uhvatili sebe da mislite o tome da li Vam je veličina penisa bitna?

Koliko puta ste maštali o tome da Vam je Vaš penis ili partnerov penis manji ili možda čak i veći?

Kolika je prosečna dužina penisa, prema svetskim statistikama?

Koji je prosečni obim, prema svetskim statistikama?

Šta možete da uradite ukoliko Vam je penis manji od očekivanog i na koji način ga možete povećati?

Da li su obim i dužina važni za skladan odnos između partnera?

Na neka od ovih pitanja ćemo Vam pokušati dati odgovor.

Šta je penis i od čega je sačinjen?

Penis je muški polni organ, sačinjen od sunđerastog tkiva, vena, mišića i kapilara. Raste do, orijentaciono, 20- te godine čoveka.  No, tu nije kraj, svoj penis možete naknadno povećati, no o tome ćemo pričati u narednim redovima.

Da li je veličina penisa važna?

Većina partnera, iz straha da ne povredi voljenu osobu, reći će da veličina nije važna. Ali, da li je to, zaista, tako? Naravno da nije! Nema skladnog seksualnog odnosa bez idealne veličine penisa.

Žene su bile malo manje iskrene, te je 50% žena reklo da dužina nije važna, a druga polovina ispitanica se složila da je ipak bitno koliko je penis dug radi potpunog uživanja. Slična stvar se desila kod širine penisa, gde je 60% ispitanica reklo da im širina nije važna. Takođe, kao primer, žene su navodile da su od izuzetne važnosti čvrste vene koje oblažu penis i da njima dolazi do jačih nadražaja.

Muškarci su bili nešto iskreniji, te je 98% muškaraca reklo da je veličina bitna prilikom seksualnog odnosa, kao i obim penisa.

Samopouzdanje i penis

Penis izuzetno može narušiti samopuzdanje čoveka. Ukoliko čovek posmatra primere oko sebe, na televiziji ili drugim sredstvima, može sam sebi uništiti samopouzdanje. Tu dolazi i do kraha veza i brakova.

Osim kraha veza mogu se dogoditi i izvesna psihička obolenja, kao što su kompleksi.

No, mi Vam možemo reći samo jedno: sebe je najbolje prihvatiti onakvima kakve nas je Svevišnji stvorio, jer tu se retko šta može menjati, a ako sami sebe prihvatimo i drugi će nas prihvatiti.

Od čega zavisi dužina i obim penisa?

Glavna karika u lancu razvoja jednog organizma je genetika. Ona znatno utiče na to koliko će nam penis biti dug. Ova teorija nije nužno tačna, sve ipak zavisi i od prirode čoveka i njegovog stanja organizma.

Prosečne dužine i obimi penisa u zemlji  i svetu, prema anketama

Ove ankete Vam mogu znatno podignuti samopouzdanje.  Pa, samo napred sa čitanjem:

  • Svetska, prosečna, dužina penisa je od 12,9 cm do 15 cm, ali se negde uzimaju i razmere od 10.7 cm i 19cm. Sva merenja sprovođena su na penisima koji su se nalazili u erekciji, jer se na penis koji nije u erekciji ne može sprovesti opsežno i verodostojno merenje.
  • U kategoriju mikropenis, koja je nastala od strane medicinskih radnika, spadaju penisi manji od 8 cm.
  • Ne brinite, za oplodnju žene, dovoljno je i manje od 8 cm, dovoljno je samo da može prodreti u vaginu i time oploditi jajnu ćeliju.
  • Statistika, sprovedena na ženama, rekla je da je 16 cm sasvim dovoljno da zadovolji sve ženske potrebe.

Šta možete preduzeti ukoliko Vam je penis mali?

Ukoliko smatrate da imate mali penis, i povodom toga biste nešto preduzeli- ne brinite! 21. Vek je, medicina je uznapredovala te postoje brojni preparati, kao što su Macun, Kamagra, koji mogu povećati Vaš penis. Takođe, postoje i plastične operacije, koje sprovode hirurzi, a kojima se može povećati dužina penisa.

Poruka za kraj

Nemojte dozvoliti da živite u zabludi, penis se kroz godine ne smanjuje. Ukoliko ne odete na operaciju ili ne preduzmete nešto povodom veličine, Vaš penis će ostati onoliki koliki je bio kad ste napunili 20 godina. Starost ne menja veličinu penisa. Dakle, ukoliko preduzmete nešto da povećate penis, on će ostati toliki koliko uz proceduru naraste.

Објављено
Категоризовано као potencija